söndag 1 januari 2012

Gott nytt år!

Helgen har verkligen varit så trevlig! I fredags kväll fick vi besök av ett par kompisar. De kom tyvärr efter Alvas sänggående, men... då hann vi ju träffa dem koncentrerat, å andra sidan:-) Så i fredags städade vi i ordning rätt så bra inför deras ankomst.

I lördags kunde vi ju alltså koncentrera oss på matlagning, dukning mm, och det var fullt nog ändå att hinna det innan gästernas ankomst. Fattar inte att allt alltid tar så lång tid när man vill gör lite fint och extra gott. Men oj så smarrig maten blev... Vi gjorde inbakad fläskfilé med potatisgratäng. Vitlök och cayenne/habanero hade sina viktiga roller i smaktillsättandet... Och så lite vitchokladmosse med hallon och blåbär till efterrätt. Alva gillade oxå sin mat. Hon fick potatisgratäng med tomater och bär till efterrätt. Oj, så hon smaskade på:-)

Idag så tog vi det lite smålugnt, det var ju redan städat... På eftermiddagen kom Jonas kusiner över på fika och på kvällen åkte jag in till Storuman på församlingens "Nytt år med Gud". Hela dagen har varit bra, så jag får säga att det var en riktigt bra avslutning på 2011 och en toppenfin början på 2012!

Inga kommentarer: