onsdag 4 januari 2012

Detta är inte för kräsmagade!

Nu har vi varit med om nåt nytt - lillongen fick magsjuka inatt. Fast det visste vi inte då, trodde det var en liten kräkning, så där... Men idag mä'rkte jag att absolut allt som gick ner även kom upp igen. Olustigt, ur 2 aspekter. Hennes första vakna trekvart hade jag bytt kläder på henne 3 gånger. Sen har jag liksom tappat räkningen, men det är en rejäl hög:-/ Hon gillar inte att klä om hela tiden, kan man lugnt säga...

Grejen är ju att hon haft magsjuka även down stairs, det har liksom exploderat, och det har inte funnits nån chans att rädda kläderna. Nasty! Det har luktat vidrigt och för första gången så önskade jag att jag haft en nanny som kunnat hjälpa mig med hälften av gångerna iaf!

Under eftermiddagen så började jag få i henne vätskeersättning iaf, och hon drack gärna! Lite blåbärsgröt, men det var väl ingen succé så tidigt. Fast hon helt klart varit trött och hängig så har hon ändå tindrat med ögonen ibland, och allrahelst då mormor ringt (NÅGRA gånger) för att kolla hur det går.

Nu får vi se hur natten går, jag är lite inställd på att jag kommer att få sitta uppe med henne och få i henne mer vätskeersättning och blåbärskräm. Och imorgon får hon väl duscha av sig lite;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hoppas att allt är mycket bättre nu! Kram Inger