tisdag 24 januari 2012

♥ 11 månader ♥

Idag fyller bästa Alva 11 månader . Hon har 4 tänder, och fler på gång som det verkar. Hon tuggar maten så underbart, ibland som lite "show off" (titta vad jag kan!). Hon har sen ett par veckor börjat få till att från sittande liksom rulla över till ett krypläge, men där är det stopp. Förutom i soffan, där kan hon liksom krypa mellan mig och maken, och även resa sig lite för att komma upp i vår famn. Det är ju för halkigt på parkettgolvet, vi borde ha gummikläder på henne, eller åtminstone gummigrejer på hennes knän. I soffan är hon livsfarlig och strävar genom sitt "maskande" att fara utför soffkanten. Det finns heller ingen hejd på hur långa hennes armar kan bli när hon ser nåt som vore kul att leka med. Alva är 76.2 cm lång och väger 11 690 g. 

Det är fortfarande mysigt att mysa på morgonen i mammas och pappas säng, men numera så kan vi inte göra det så länge, så blir hon lite otålig och verkar ska vilja upp och göra nåt av dagen. Typ. 

Dessa foton är från gårdagen där hon på förmiddagen roade sig med att slita ner en gardinstång:-) Det blev ju ljust och luftigt i alla fall *hehe*

2 kommentarer:

elsamaja sa...

Var glad för att hon inte är så tidig! JAg har 3 barn, alla väldigt olika.
1:an, dottern, kröp vid 8 månader, gick vid 14 månader, var lite harig så henne fick man nästan tvinga till att våga göra nya saker.
2:an, äldste sonen, kröp när han var 5 månader, lärde sej att sätta sej upp, innan han hade balansen att kunna sitta, började klättra upp i möblerna när han var 7 månader osv.
Honom hade vi klippkort på jouren tills han var tre, då lugnade han ner sej lite, men har varit olycksbenägen hela livet, är snart 29.
Den yngsta var en sån där mitt emellan, men väldigt tålig.

Hon verkar då vara tidig när det gäller heminredning iallafall, eftersom hon hade åsikter om gardinen skulle hänga där den var, eller inte =)

Kram

Ingrid

Monken sa...

Grattis Alva! :)