tisdag 8 november 2011

BOEL

Igår var Alva en riktig nattsuddare och gick i säng först när vi gick isäng - kl 23.00. Vi försökte lägga henne tidigare, men det var liksom inte lönt.. Nåväl, idag när hon vaknade så skulle hon ju ha frukost vid 8-snåret som vanligt. En halvtimme efter frukosten hade hon nickat till i soffhörnet - hon sov. Sittande:-D  Hon sov inte så länge som jag hade trott hon skulle göra, och sen var hon vaken till halv tre.

Nåväl, vad vi alltså gjorde var att åka iväg på mammafika på Akkan och träffa några mammor med barn. Hon var som en liten sol nästan hela tiden, men just innan vi behövde ge oss iväg så började hon gnugga sig i ögonen=trött. Vi gick upp till bvc för att göra BOEL-testet. Allt gick så bra med hörseln, synen, samspelet mellan Alva och distriktan. Och vid vägning och mätning så har hon växt på sig lite och kurvan hade faktiskt planat ut något när det gäller vikten. Skönt! Men som min ömma moder säger - hon rör sig ju så mycket mer nu oxå, vi får ganska ofta tänka på och med Alva sjunga "Detta är en liten skak-på-rumpan-affär, skak-på-rumpan-affär, skak-på-rumpan-affär..."  Hon älskar den sången:-)
Sen så är det ju så att maken fick fnatt av lycka igår då han hörde Alva säga "pappa". Hon sa även papp, app, bapp, beppe, bebbe.. de liksom sprutar ut hårda och halvhårda konsonanter ur henne och hon låter så skönt:-D   Och hon säger faktiskt mamma oxå, men det är ju inte så att när jag kommer in i ett rum så utbrister hon i ett "mamma". Men det hör väl inte hit;-) Hon provar iaf ljud för fullt!

Inga kommentarer: