måndag 4 juli 2011

Lappis och smakis

Igår kväll drog Lappis igång (fotot är från deras hemsida). Jag och Alva satt i publiken och Jonas var på estraden och sjöng med en mixad gospelkör. Och han sjöng duett med Mikael Svarvar - mycket bra insats! Och jag är ju objektiv, of course:-D Egil Svartdal predikade mycket bra, och jag skulle nästan vilja köpa skivan, för jag kommer ju tyvärr inte ihåg alla bra grejer han sa. Men han predikade iaf om att "hemma är bäst", vilket han tog från liknelsen om den återkommande (förlorade) sonen.

Efter mötet var det grillkväll och vi åt hamburgare.. så kom Jonas på att han skulle ge Alva en smula. En smula av hamburgerbrödet, alltså, och hon åt det gärna, men hade väl lite problem med tekniken. Hon har ju bara druckit vätska förut. Men hon fick hela 3 smulor av oss, vilket väl inte gjorde henne direkt mätt, men vi hade ju hela termosen fylld med kokvatten, så det gick ju göra en hel del ersättning. Jag tog ett sånt roligt foto på henne då vi för en coca colaburk mot hennes mun, men mobilen/överföring till datorn vill inte funka för mig.

När jag kom hem så hade jag så katastrofalt ont i ryggen så att jag nästan ville gråta. Jag fick lite ryggmassage och inknådning av aloe vera hot gel, men jag har sovit jättedåligt inatt pga värken. Och idag så hugger det plötsligt till ibland så att jag tappar andan och vill sjunka ihop av smärtan - fattar inte vad jag gjort för att kroppen ska reagera så här?

1 kommentar:

Maine sa...

Låter inte bra med din rygg. Dras inte för länge med det utan att gå till proffsen. Hoppas du har lite medicin i fickan som hjälper.
Sköt om dig ♥ Kram
/Maine