söndag 24 juli 2011

Hjärtat är 5 månader idag!

Ja, huvvaligen vad tiden går! Igår städade jag undan det mesta av stl 62, för nu sitter det som korvskinn på "lilltjoppan", som uppenbarligen inte är så liten längre. Det tycker jag är lite sorgligt - både att hon inte är så liten och att jag därmed måste städa undan hennes fina kläder... Men det är oxå så roligt med hennes utveckling, så det gör ju inte så mycket:-) Jag kommer inte att plocka fram 74 (fast det ju sitter rätt ledigt skönt på henne), utan nu ska vi använda 68 så länge vi kan. Utan smärta:-)

Sen en vecka tillbaka så har Alva haft för sig en massa nya roliga ljud. Hon lägger liksom melodier till hennes bubbel, och jag får för mig att hon prövar sin röst för att hon ska se vad hon kan göra... Jag går och ler mest hela dagarna åt henne, hon är så söt och låter så härligt!

Vi har haft förmånen att få gå på 2 kalas idag. Först till svägerskan som klarat av sina bibelstudier. Och sen till min lillasyster som fyller år. Och tänkt så duktig jag och gubben varit som klarat oss från alla sötsaker. Vi har bara ätit lite bär och grädde, och vi är så nöjda med det! Och så tog jag mig en cykeltur ikväll oxå för att få känna mig lite mer nöjd:-)

1 kommentar:

Maine sa...

Så underbart söt man kan vara. Skiner som en sol för far och mor.