fredag 17 december 2010

Vecka 27/50

Ja, tiden går och det är småskönt. Jag ser fram emot julen och lite ledighet, att få sova ut på morgnarna. Jag har sen kanske en månad tillbax vaknat på tidiga morgonkvisten och inte kunnat somna om, och det hände senast idag på morgonen. Så imorse åkte jag till jobbet, var här kl 06. Men då blev jag trött, minsann, och kunde somna en stund i rottingstolen:-s

Nä men annars har denna vecka varit smålugn jämfört med en del andra veckor. I måndags övade Creo och så bjöds det även på julfika. Yummie! Och det lät bra! Men vi ska nog småkänna på låtarna igen innan konserten, även när det går bra så är det bra att upprätthålla det braiga, liksom:-) Vi har alltså konsert tillsammans med Storuman gospel imorgon kl 18 - varmt välkomna till Filadelfia i Storuman! Fritt inträde och så fika efteråt!

Sen har jag varit hemma på kvällarna och varit trött. Sömnen är ju som sagt sisådär, så en kväll råkade jag somna redan vid halv sju och orkade knappt slå upp ögonen en dryg timme senare. I början av graviditeten kunde jag ändå sova när jag tagit kvällslurar, men nu är det lite värre.

Jag har slagit in julklappar i två kvällar (inte helkvällar, dock) och ska försöka få iväg de långväga paketen idag. Knepigt att packa dem rätt och riktigt, vi har inte så många kartonger som vi tror:-) Så snygga paket som på fotot blev det då inte, mina är oformliga och det är så jag skäms. Men jag gillar innehållet, så det hoppas jag att även de som får klapparna gör.

1 kommentar:

Lena B E sa...

Jag vill önska dig en riktigt GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Julkramar från Lena