torsdag 30 december 2010

V. 29

Igår var vi hos barnmorskan, och denna gång hade vi fått en tid så att även maken kunde va med, annars har han jobbat. Men han var nöjd med att få lyssna på hjärtslagen, och dessvärre vann han även vår interna vadslagning om hur mycket jag gått upp under jul. Nåväl, så kan det gå, det är ju bara jul en gång/år, och några glas julmust måste man ändå få dricka, tycker jag;-)

Igår satte jag lite sprätt på lönen på schtaan, men bara helt nödvändiga saker, givetvis:-D Å så träffade jag en gammal socionomkursare oxå -så kul att få några minuter med henne och prata om livet! Och det händer ju grejer på några år, vi hade alltså inte pratat med varann sen jag gifte mig, hon har flyttat osv.. Livets gång, ni vet.

Annars så är jag ledig denna vecka, och jag är faktiskt just "ledig". Jag har inte åstadkomit några storverk, fast det var ju inte inplanerat heller. Jag laddar upp för att jobba knappt 2 månader till. Knappt två månader till ska jag jobba - fattar ni vad tiden drar iväg? Snart har vi en liten gnyende, skrikande, leende underbar varelse här på Skiråsen som behöver all vår kärlek och uppmärksamhet. Kan medge att det ibland skrämmer en del, jag är riktigt bortskämd med att bara behöva tänka på vuxna, och ett par lurvar, förstås. Men ett barn är något helt annat, så nu är vi sannerligen i en fascinerande och ny fas i livet:-D Du är så välkommen, lilla vän.. Jag är i v. 29, dag 6.

2 kommentarer:

Nina H Pedersen sa...

Heisan :) Måtte innom og oppdatere meg på hvordan det går med deg! Koselig å se bilde og å lese at alt går bra! Her pakkes og vaskes det i godt tempo siden vi flytter om bare 2 uker... Ha en fin helg og et riktig godt nytt år - jeg sniker plutselig innom igjen :-D

Monken sa...

Vad fort tiden går. Jag tycker det var bara häromveckan du skrev att du är gravid och nu är det så kort tid kvar!
Njut av din ledighet och gott Nytt År! :)