lördag 25 december 2010

God fortsättning!

Huj vad tiden sprang iväg denna vecka! Har i och för sig varit hemma i 3 dagar med anledning av sjukdom, men jag har väl inte varit böjd åt det skrivande hållet då. Hur som helst så har ju julafton och nästan hela juldagen nu passerat. Jag har varit hos mina föräldrar med syskonen och firat jul - mycket trevligt och ett långsamt tempo:-) Jag har tydligen varit snäll nu igen för jag har då fått "bara bra saker", som Anton i "morfar Prosten" skulle ha sagt.

Skönt oxå att höra att de äldre syskonbarnen fick sina julklappar i tid, var lite orolig över Schenker i förrgår, men de fixade biffen till slut. De verkar inte prioritera Norrland, direkt. Är väl inte så förvånad över det..
Fotot är från idag, faktiskt, syrran tog det och lade ut på facebook, så här kommer alltså ett gravidfoto, för er som efterfrågat det:-) Jag är i sjunde månaden, och vecka 29.

Annars så är det väl inte så mycket som händer här. Tiken löper, så nu är Tiger bortlånad ett tag. Men jag skulle nog tro att han kommer att ränna hit när det är dags, han lär ju känna på sig när han ska hit. Dixie sörjer, hon är verkligen inte sig själv när hon är utan sin kompis. Hon har fått va med mig hos föräldrarna där det funnits 2 andra hundar, men de duger inte riktigt på samma sätt som Tiger. Nå, detta går ju över nån gång snart. Jag är då verkligen inte sugen på hundvalpar mitt i allt som vi nu står i, det vore verkligen överkurs, tycker jag.

Nä, nu ska jag ner å öva lite inför imorgon, det ska bli lite sång och musik på Annandagsgudstjänsten.

God fortsättning, kära vänner!

1 kommentar:

annkan sa...

Här var det ju ett tag sen jag hälsade på, känner jag..Men så roligt att, när jag nu gör det, får se ett alldeles nytaget foto av dig!
Tänk att det är så nära.. Förstår att det känns spännande!
Önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år!

Kram.