söndag 31 oktober 2010

Näe, nu igen?

I veckan så har jag så sakteliga fått inse att jag mår så mycket bättre. Jag har liksom gått och oroat mig över att jag skulle åka på samma åkomma som förra veckan, eller att den inte skulle gått över på riktigt. Men det har den:-D Jag mår bra!

I onsdags tog vi oss äntligen i kragen och tack över till ett av grannhusen. Där bjöds det på gofika och det är ju alltid kul att se hur andra bor! Vi har över huvud taget riktigt fina grannar, det är ju nåt som man inte alls kan räkna med när man flyttar nånstans, men vi verkar ha haft riktigt tur på det området! Förra veckan t.ex. när det snöade så kom en granne med baklastaren och skottade upp vägen ner til oss, bara så där! Fantastiskt!!

I torsdags så övade, eller mer träffades, Creo igen. Tanken var ju att ha övning, men vi var bara tre stycken.. Men vi har i alla fall kommit fram till vad vi vill sjunga på julkonserten, så från och med nu så är det bara övning som gäller! Och ingen får va sjuk:-P Igår så satt jag och testade olika stämmor, och det är ju bara att inse att jag behöver sjunga upp på riktigt. Rösten har slaggat ihop totalt och så nu är jag bara en alt... Men jag vet att jag kan va sopran, så jag ska försöka sjunga några gånger/vecka i alla fall för att hålla igång! För det nya detta år är att vi är en damkör. Killarna lyser med sin frånvaro, och maken har inte lust att va ensam kille. Och det kan jag förstå. Men det kan va uppfriskande med damkör, det går ju åtminstone att ge det en chans! Måtte bara alla hålla sig friska, för vi är inte många..


Men tillbaks till den gångna veckan. I fredags så tog jag på mig en extra middag på jobbet, och var oxå där. Men under senare halvan av middagen så började jag må så illa, men jag härdade ut en stund till. Men jag hann inte ens från jobbet förrän jag fick knäböja inför toalettstolen:-s Där flög kvällens planer sin kos. Jag hade tänkt gå ut och äta med maken och sen vara med på ungdomssamlingen där det skulle berättas om Tanzania och det nya projekt som församlingen håller på att gå in i. Jag blev tvärirriterad över att ännu en helg skulle gå till sjukdom - ska det va så här?? Nåväl, jag bannlyste maken här hemma eftersom han hade jobbarhelg. Förra gången han hade det så blev han ju själv sjuk och gick miste om en del helgersättning.. Jag vet att han grämde sig över det, så jag tyckte han kunde sova nån annanstans på fredagsnatten. Jag såg faktiskt en inspelad film, men döm om min förvåning när den bara tvärslutar - innan det uppenbarligen var dags för det! Sååå irriterande! Har dock hittat den på tradera, så jag ska nog köpa den och se den klart. Och - när jag gick och lade mig så mådde jag riktigt bra, så jag kanske bara hade fått i mig dålig mat?? Vet inte..


Igår så blev just ingenting gjort. Jag var ganska trött och det kan väl även ha berott på att jag åt så lite riktig mat, åt ju bara kräm och soppa under dagen, och ett par smörgåsar. Men på kvällen så åkte vi (jag och maken) till ett par vänner på middag, och det var så gott! Tacos är gott varje gång, kanske för att jag numera äter det så sällan:-)


Idag så har jag oxå tagit det lugnt, men jag har tagit fram en älgstek och tänker göra en god gryta på det. Och så palt till mig, för det var ju några veckor sen sist:-P

1 kommentar:

Tefe sa...

Om ni flytta hit så kan ja va me å sjunga. :-P

De had vari nice å få sjunga me er. Hoppas de bli tillfälle till de framöver nån gång. :-)

Ps I Love You är en riktigt bra film. Jonas borde se den! ;-)
Ni kan se den och pretty woman på efter varann vettja! :-P

Kram på dig!