onsdag 8 september 2010

Och solen lyser även på liten stuga...

Haha, vilka fina gammlåtar jag kan!
Egentligen är det smått onödigt att skriva nåt som uppdatering, för det har inte hänt just nånting. Älgjakten har dragit igång, men det drabbar ju inte vår familj nämnvärt. Vi har fint väder hela dagarna, det är sommar igen! Jag sitter i linne på jobbet på dagarna, och det känns ju helt otroligt! Fast på morgnarna har det bara varit typ +5, men det är friskt och klart. Jag påminns om en sång av Liza Lundkvist som jag faktiskt även scrappat:

Din närhet lyser över staden och jag är glad att jag är vaken.
Nånting säger mig att Du går bredvid mig idag, och jag är glad!

Igår var mörkret tätt och evigt, men idag är ljuset stort och guldlikt.
Luften är kall och frisk, Du andas på mig och ler, och jag ber.

Idag dör sommaren, men det berör mig inte det minsta.
Träden är nakna precis som min själ - och Du vet vem jag är!

Din närhet lyser över staden och jag är glad att jag är vaken.
Nånting säger mig att Du går bredvid mig idag, och jag är glad!
/Liza Lundkvist
Fotot på layouten har Kristina Olson tagit!

Just ja, uppdatering.
Tjaa, jag har mest varit trött när jag kommer hem från jobbet. Det är rätt mycket att göra där, och det är tokvarmt på kontoret, så jag är helt enkelt sliten när jag kommer hem. I måndags förvånade jag mig själv genom att halvsova 1.5 timme framför tv:n och sen ändå kunna sova 23-07 på natten. Fast då hade jag iofs legat vaken ett bra tag under småtimmarna på måndagsmorgonen, förstås.

Igår kväll påbörjade jag fotoredigering för att skicka in för framkallning, men jag kom inte ens upp i 50 foton att skicka, så jag kom av mig. Det är väl bara så att jag tar lite för lite foton som jag sen har lust att framkalla. Och då sträckte jag mig ändå tillbaks till Australien förra sommaren:-s Jag gjorde iaf i ordning middag vid sextiden och satte mig i soffan för att vänta att den skulle bli klar (revbensspjäll i ugnen) och sen tog jag mig knappt upp från soffan resten av kvällen. Men jag lyckades iaf masa mig upp i en reklam och göra upp eld i vedpannan:-)

4 kommentarer:

Elisabet sa...

Tusen tack för ditt tips om kamouflagepapper i min blogg!! I lööv you :)
Så mycket fint du har gjort här i bloggen!
Jag gillar verkligen den här lo:n - så snygga färger och det vackra fotot framhävs så snyggt också.
Kraaam på dej!

troliktrimlikt sa...

Älskar den sången :)
Kram  Maine

Andreas Leek sa...

Den skivan har jag lyssnat mycket på. Nåt som inte gick ihop för mig när jsg lyssnade på Höst var textraden: Idag dör sommmaren, det berör mig inte det minsta. I flera år trodde jag att hon sjöng: Idag dör samaren(samariern), det berör mig inte det minsta. Höll på att skratta ihjäl mig när jag kom underfund om vad hon verkligen sjöng ;).

Maya sa...

Åhhh denne var bare så nyydelig!
Varm og flott i fargene og vakre, vakre detaljer!
Klem fra Maya