tisdag 6 juli 2010

Sjukt nöjd!

Jag är så sjukt nöjd med gårdagens aktiviteter! Först så jobbade jag halvdag, för jag tog eftermiddagen till att åka på Lappis och lyssna på ett seminarium om kris och sorg. Det var riktigt, riktigt bra! Efter Lappis hastade jag till Lycksele och försökte skaffa oss internet hemma, men det var semesterstängt, så klart. På apoteket hade de ingenting kvar för hundar som skyddar mot mygg och knott. Däremot fanns det en massa kläder på Åhléns och Lindex, så det blev lite sommarkläder. En del på REA till och med:-D Efter shoppingen åkte jag hem och åt smarrig kycklinggryta som maken åstadkom.

Efter middagen var vi utomhus en stund - jag stensatte mig mot knotten och grävde ner mina Lupiner uppe vid vägen. Jag vill att det om några år är lika fint som på fotot! (som givetvis är lånat...). Och så planterade jag även ett par hostor/funkia som jag beställt. Jag var alldeles grå av knott - riktigt läskigt! När vi gjort det så åkte vi och sköljde av våtdräkterna i Skirträsket, låg där och plaskade en stund. Riktigt skönt! Jag var utan handskar och hade våtdräktsjackan öppen, och det var mycket varmare än havet i Norge. Funderar på om jag vågar fara å bada i Myrträsk utan våtdräkt nån kväll i veckan?? Fast då blir jag väl uppäten av flygfäna.

Hur som helst - efter simturen så sydde jag på en gardin till vardagsrummet. Jag kände mig så effektiv igår:-) Och imorse steg jag upp samtidigt som maken och hann sy och nåla lite till, så snart är väl vardagsrumsgardinerna färdiga! *yeay*

1 kommentar:

Monken sa...

Men... vill du verkligen ha Lupiner??? De sprider sig ju som det ogräs de är och du kommer _aldrig_ att bli av med dem. Röttrena är sjukt långa och starka!