tisdag 25 oktober 2011

Helg i tygernas tecken:-D

I lördags åkte vi till Umeå. Vi vaknade ju upp till snö på backen, så det var småhalkigt i början. Igår firade vi pappa som nått den aktningsvärda åldern 70 år:-) Han reste ju bort på själva dagen, så vi barn, barnbarn (som bor här uppe i norr) och mamma åt middag tillsammans på en restaurang i Umeå, och så fikade vi hos brorsan efteråt. Mycket trevligt!

Annars så var resten av Umeåresan ungefär som vanligt - vi sov hos min svägerska och shoppade på stan. Fast vi var faktiskt på Gudstjänst på söndagen, och det var jättelängesen vi gjorde. Det gav dock mersmak, för vi träffade gamla härliga vänner som vi ser alltför sällan!

Under söndagen och måndagen hann jag in på Ohlssons tyger 3 gånger:-) Jag handlade tyg alla 3 gångerna, förstås. Nu har jag ett litet lager av utvalda färger på muddar, och så älskar jag ju att gå på fyndavdelningen och hitta tyger på kilopris. Vi kom hem sent igår kväll, men jag såg till att göra om inne i syhörnan och göra plats för tygerna, bort med annat pyssel som nog aldrig kommer att bli av.. Lillongen behöver en ny fleeceoverall, för den hon fått ärva efter kusinen är ruskigt liten/för liten, så tårna sticker ut fast den är i storlek 74/80:-/  Men jag har ju fleece- och plyschtyg, så.. det blir nog första projektet. Ska skaffa mig en dragkedja, bara.

1 kommentar:

Malin sa...

På avavägen finns det säkert 50 dragkjedjor... Kanske förlånga men jag tror dom är i lite olika länder, färger minns jag dock ej...