måndag 16 augusti 2010

Tillbaks till verkligheten!

4 veckor har hastat förbi så snabbt, och nu är semestern över. Fick nästan en chock imorse halv sju då vi hade permafrost på bilrutan och det bara var +3 ute. Nu är hösten i antågande och jag tycker att det är i tidigaste laget med minusgrader på nätterna. Dock så är det säkert så här varje år, men jag känner mig alltid lika tagen på sängen. Hoppas iaf på att vintern inte börjar redan i slutet av september som i fjol!

På semestern har jag väl inte gjort så jättespännande saker, direkt, utan verkligen tagit uppdragit "att vila upp mig" på fullaste allvar. Man behöver väl det när man bara är ledig en gång/år? Jag var trött länge efter semesterstarten, så att sova till 10 gick ju som en dans. Fast sista veckan har jag sakta snott om så att jag kommit upp tidigare och tidigare som anpassning till arbetsstarten. Och jag låg och väntade på att klockan skulle ringa imorse, för jag hörde ju när maken åkte till jobbet, och sen somnade jag inte om så djupt. Jag snoozade inte ens! * nöjd *

Första dagen på jobbet har inneburit "full huggning" där jag bara fått mig arbetsuppgifter att lösa allteftersom. Det är iofs bra och trevligt, för dagen går så fort! Det blir dock en lång dag med både middag hos vänner (otroligt trevligt!) och så verksamhetsråd ikväll (kan oxå bli trevligt). Rivstart - nu är semestern verkligen över. Och det känns faktiskt helt ok!

2 kommentarer:

Pippin sa...

Min gubbe har redan fixat med skotern, så nu väntar han på snön! Vi hade också bara 3 grader imorse, blev lite orolig för mina tomater som står ute, men de hade klarat sig.
Kram

Anna sa...

Ja, någon större scrappare vet jag inte, men pappret måste ju användas. :) Hoppas att allt är bra med er!