onsdag 25 augusti 2010

100 alster innan shopping!!

I måndags gick jag in på forumet Svenska Scrapbooking och fick syn på en tråd där rubriken var ungefär som min rubrik. Jag blev smått nyfiken och skumläste... Det är en person som inspirerat en hel hög med andra personer att scrappa av allt överflöd som är köpt sen lång tid tillbaks.

Själv har jag inte haft nån större inspiration till att scrappa sen typ april, men... det är kanske dags nu ändå? Fast inte hundra alster för min del, för då får jag hålla på ett år:-s Näe, jag funderar på 50 alster.... det borde jag väl hinna innan jul, tänkte jag. För bara julkorten drar ju ihop ett stort antal, ju! Jag har nog faktiskt material för 100 alster, skulle jag tro, men... det är ju roligt med bara tanken att få handla nån gång!

Egentligen så kan man väl göra det här hur enkelt som helst, och så har man ju så olika smak..? Men för mig skulle det t.ex. vara att fuska att bara stämpla med en stämpel direkt på ett kort och sen säga att det är ett färdigt alster... men det är ju fullt möjligt. Ja, jag ska inte jobba ihjäl mig, men ändå va nöjd, har jag kommit fram till!

Undrar om jag kanske tar mig in i scrapphörnan redan ikväll??

3 kommentarer:

Anna sa...

Vilken bra idé! Jag ska nog överföra detta på stickningar tror jag, fast då kanske det blir 10 saker det handlar om istället. :)

Sindra sa...

Jag antar inte den utmaningen...det är ju så kul att shoppa också ;)
Bra gjort av er som antar den!
Kramis

Maiden sa...

Å nu är du ju på G åxå!!! :-) SÅ himlans rolig utmaning!