fredag 27 augusti 2010

Är det så smart att köra i diket?

Igår fick jag information från faderskapet att det skulle serveras palt hemma, så jag var inte sen på att anmäla mig till kvällsmiddag:-P Vi skulle även lämna igen fyrhjulingen vi haft i ett par veckor, så det passade ju finfint. Palten smakade så där bra som den alltid gör hemma.

På väg hem så kom jag på att jag skulle kunna göra spaning på hallonbeståndet, så jag tog en omväg hem. Och rätt vad det var så får jag syn på en hallonbuske på ett hygge och blir så till mig att jag glömmer hålla koll på vägen:-s Jag körde inte i diket, men det var inte långt ifrån! Jag hade så dumma skor på mig - vita nya pjux - så jag gjorde ingen närmare rekognocering då, utan får göra det i helgen istället. Dock så fick jag i mig några hallon imorse fårn de där trädgårdshallonen jag beställde från Finland - de är fulla av kart/bär, så det är bara att äta ett par stycken eftersom. Det blir nog bra med bär på dem om nåt år!

Idag när jag kom till jobbet så hade jag ett leveransbesked om att jag ska få paket när jag kommer hem. Jag har beställt skärblad till skärmaskinen (man FÅR faktiskt beställa förbrukningsvaror när så behövs, kan bli så svårt att scrappa annars!), men jag "åkte dit" och beställde ett par jättefina julstämplar oxå. Jag har ju som inte gjort nåt alster alls än under denna utmaning, så... jag börjar snart med "100 alster innan shopping":-)

4 kommentarer:

elsamaja sa...

Det kunde ha blivit dyra hallon!!
Jag har gett mej in i "100 alster innan shopping" men stämplar räknar jag inte in i förbrukningsmatrial, så det har jag handlat =)
Trevlig helg

Cornelia sa...

Nej du, det är inte särskilt smart att köra i diket för några ynka hallon, även om de är röda och fina!

Tur att du hejdade dej och det blev bara en "nästan..."

Och såklart att du behöver några nya skärblad, annars blir det riktigt besvärligt för dej att få ihop dina 100 eller 50 eller överhuvudtaget något alster alls!

Ha en fortsatt trevlig helg!

VeronikaP sa...

Hmmm, kanske skulle haka på 100 alster innan shopping. Men jag ska på SS-mässan/träffen om en månad och då vill jag ju shoppa... :-)

Bara Jag sa...

Jag ser dig framför mig - klättrande i hallonsnåren med dina nya vita skor och med en tunn slinga ånga som stiger mot skyn från kylaren nere i diket :-)

Kram!