onsdag 2 november 2016

Äntligen dags, Berlin!

Äntligen är dagen här då vi ska iväg, Mariakören ska till Berlin och bl.a. ha konsert! Några dagar innan har febril kommunikation rått ifall man ska åka jättetidigt på morgonen med bussen till Umeå för att inte missa flyget vid 16.00. Men jag och en till chansade och tog en buss vid 11.30, och vi hann perfekt i tid. Men det är klart, hade bussen gått sönder eller om det skett en olycka så hade vi inte klarat det.

När vi kom till Umeå airport hade de andra också precis kommit dit, de hade ju varit på stan några timmar. Så vi checkade in och tog oss iväg i tid. Här står vi på rad :-)
Jag glömde bort mig efter det här, så jag har inga mer foton från idag. Men vi flög Umeå-Stockholm, och sen Stockholm Berlin. I Berlin stod vår körledare och väntade på oss, delade ut biljetterna för buss och tunnelbana, och så åkte vi till Viktoriakyrkan där vi skulle bo på deras vandrarhemsdel. Det var sent innan vi var framme, så vi kom bara överens om tider för nästa dag och gick isäng. Och det vart afton, den första dagen. ;-)

Inga kommentarer: