fredag 17 juli 2015

Utökning av trädgårdsprojektet 2015...

Så där ja, jag kunde inte hålla mig till framsidan av huset, utan var tvungen att ge mig in på en större plätt på sidan av huset. Jag skyller på att hela trädgården ju hänger ihop, och att när man väl är på ett ställe så blir det oreda på ett annat ställe.. * hehe * Fast det är ju typ så. Så nu är jag överallt. Och ingenstans..
När jag började idag så fanns här en sten och det hitersta trädet, ett plommonträd. Sen så har det hamnat ett äppelträd längst bort, det fick jag av min fina familj när jag fyllde år igår! Och så fick jag ett till, det ska oxå ner på ett bra ställe.

Jag var även tvungen att befria min Louise Bugnet (en ros) från att bli helt intagen av en vit stjärnflocka, så jag har 2 rediga stjärnflocksruggar här oxå. Fågelbogranen köpte jag på Smultronstället i början av juni.

Jag har ju inte erkänt det här i skrift förut, tror jag, men mitt mål är att min trädgård om några år är en fantasy garden, eller hidden garden, eller secret garden. Något sånt. De är besläktade, tycker jag :-) Det här innebär att det på sikt ska bli väldigt lite gräs att klippa här, och det är inte maken helt oäven till. Han gillar ju inte när jag sätter en buske här och där, i alla fall :-D Well, tills jag har en trädgård i närheten av det slag jag namngivit, så är det några spadtag till som behövs... och åtskilliga gräsklippsvändor! :-D

Inga kommentarer: