söndag 19 juli 2015

På Lilla Madeira

För några veckor sen fick jag nys om att det skulle vara Öppna trädgårdar på några ställen över hela Sverige, även i Västerbotten. När jag såg att Lilla Madeira skulle vara med så kontaktade jag omgående modern, som ju även hon är trädgårdsintresserad, och i princip tvingade med henne på en rundåkning. Vi bestämde även att vi skulle svänga förbi Burträsk, 2 öppna trädgårdar där med, med plantförsäljning!!!
2011-2013 (3 somrar) så gick ett tv-program som hette Trädgårdstoppen, och de har jag ju sett. Jag tror det var 2012 som de gästade Lilla Madeira, och då fick jag första tanken på att jag vill dit och se allt live!

Första intrycket är explosivt. Mycket färg, många olika sorter, men ändå rätt mycket av allt. Växter, vatten, stenar, rostiga ting..

Det är väl egentligen inte jättesvåra utsmyckningar de gjort, men det är helt i min smak. Undrar bara hur man böjer armeringsjärn? Ska kanske prova, det är kanske inte så svårt.

Jag fotade lite i början, men det är såpass stor trädgård, belägen i skogen, så efter ett tag fokuserade jag bara på att njuta...

Sen rekommenderar jag att ni ser klippet nedan från Lilla Madeira :) Inga kommentarer: