onsdag 21 november 2012

Snabb stadstur

Igår var det dags för klippning för mig och mams, vi brukar ta tider efter varann så att vi kan samåka. Jag blev aldrig klar för att ta mig iväg (en sån där förmiddag när inte så mycket funkar), så mamma fick börja och jag kom lite sent till den andra tiden. Men nu är det lite kortare, speciellt baktill:-)

Min tanke var ju att hinna gå lite på stan och bara få spana lite, ev. göra nån affär. Men eftersom lillebror behövde mat så fick vi ta in på ett café och ombesörja det, och där försvann min spantid. Och vips var det dags att möta mannen på Foto Click för att änteligen ta bebisfoto att skicka in till tidningarna. Mmm, tanken var ju bra, men där nere i fotostudon hade de en stor plastbil som Alva genast satte sig i. Och sen vägrade hon fota sig och samtidigt se glad ut. En annan tanke vi hade var att om vi blev nöjda med familjebilden så skulle vi beställa nån förstoring, men det alternativet gick då fetbort. Efter fotograferandet så fick jag mig några minuter på Lindex och Åhléns och på nåt vis så lyckades jag handla strumpbyxor till barnen för 500:-  Så vansinnigt dyrt det är! :-s  Men praktiskt... På åhléns hittade jag några julskivor oxå :-)

Sen hade jag bestämt träff med en "gammal" högstadiekompis för att köpa en leksak av henne, men vi missade tyvärr varann. Jag kom inte dit på den tid jag sagt eftersom jag fick ett par minuter på ovan nämnda butiker. Jag hoppas vi kan ses en annan gång, tror jag knappt sett henne sen gymnasiet eller nåt sånt.. Tur för oss att vi blev bjuden på middag hos mamma och pappa, så skönt att inte behöva tänka på nåt sånt när man annars skulle ha kommit hem lite halvsent.

1 kommentar:

Annika sa...

Hej! Jag har nåt till dig inne på min blogg! =) Kramen