lördag 18 augusti 2012

Ett barn är fött

Nu har dagen äntligen kommit och passerat, den som vi väntat så länge på: vi har firat födelsen av en lillebror i familjen:-) Igår föddes ett gossebarn på 3990 g och 52 cm lång. Alva är, som man kanske kan se, något konfunderad över den där lillskrutten. Kanske inte så imponerad:-) Första dagen får inte lillebror just nån uppmärksamhet alls, inte mamma och pappa heller.

Men idag när mormor, morfar och Alva hälsar på så närmar hon sig lillebror och mormor lyckas till och med få Alva att pussa honom:-)
Och bara gosa litegrann!
 Men sen upptäckte Alva larmknappen - vad är det där??? :-D

Ja, vi "smakar" på några tänkbara namn, men avvaktar tills vi vet säkert vad pojken ska heta. Allt har gått bra, hittills ser alla värden fina ut, och idag har vi till och med gått en kort vända på stan.

3 kommentarer:

Linda Söderlund sa...

så fina bilder, stort grattis till ert nya underverk=)

Anna sa...

Men så roligt!! Grattis till lilla gossen!!
Kram, Anna

Floweret sa...

Vi har ett och ett halvt år mellan våra och de är fantastiska vänner nu när de är sju och åtta år. Tufft i början med två små tätt men de har så mycket glädje av varandra när de växer upp ihop. Storebror brydde sig knappt alls om lillasyster i början och sedan minns han inte ens att hon inte funnits, han ser det som lillasyster alltid varit med :) Lycka till och kramar i massor.