onsdag 18 december 2013

Julsvammel

Kan knappt fatta att om en vecka så har julafton redan varit. Jag hade många planer för ett par veckor sen på allt som skulle hinnas med, men det är inte så mycket som verkställts. Jag hade tänkt sy julkläder till mig och barnen. Typ 6 plagg, bara det. Och så till några syskonbarn. Och så julpynta laga godis och mat och baka...

Jag har förmånen att ha kunnat köpa mig lite tid och frid. Ja det känns faktiskt så eftersom jag för några dagar sedan fattade beslutet att jag kan köpa kläder(!) :-). Både till mig och Alva. Gabriel får ha ärvda fina byxor och en nysydd tröja.. Och så ett plagg till ett syskonbarn kvar. Känns ju överkomligt!

Apropå den där bilden överst så har årets julkonsert gått av stapeln ikväll. Marco och Magnus är ju småroliga som vanligt! Som ett gammalt gift par *hehe*. Den där gästartisten Maria Knutsson var ju en riktig stjärna oxå, trist att hon fick vara med på så få sånger.

Idag blev det som mycket på en gång. Förmiddagen var väl rätt ok, men sen körde vi stora julmatshandlingen på jobbet. Tog faktiskt bara en timme, ändå. Jag smet iväg på årets besök på systemet oxå och handlade lite alkoholfri glögg. Men de hade inte den sort jag hoppats på..   Och så övade jag litegrann för mig själv innan styrelsemötet kl 16.00. Där började vi med att äta, och all personal, elever och styrelse fick hysa in sig på Kulturkafeet. Mysigt!! Jag smet från styrelsemötet eftersom jag dubbelbokat mig denna dag. Det var ju naturligtvis konsert, och så lite övning innan dess, men den missade jag totalt. Ändå gick det bra att sjunga. Det är ju bara spännande för ett kontrollfreak som jag att inte ha koll på allt som ska ske ;-)

Näe, imorgon måste vi julpynta här hemma, det är ju så omysigt:-s

Inga kommentarer: