torsdag 15 oktober 2009

Scrapphelg och KAOS igen!

Jag packar scrappsaker för fullt nu, ska följa Anna till Övik på High Coast Scrap! Har sett fram emot detta väldigt länge så det är både skönt och vemodigt att helgen är här. Är inte det bästa att längta efter nåt? Det går ju så fort över när man väl är inne i det man längtat efter...

Hur som helst så vill jag visa upp en underbar KAOS som jag fått av min vän Pippin! Hon är en makalös kortmakare som är en hejare på maskning, t.ex.

Hon skriver så här:
Hej Emilie!
Jag skickar dig denna KAOS-award eftersom jag verkligen tycker om det du gör. Fantastiskt vackra kort, LO, askar och annat. Ditt arbete är så inspirerande och jag gillar verkligen din blogg.
Ha det bra. Kram,

Pippin.

Gosh - jag blev jätteglad av att läsa de fina raderna! Jag har ju nämligen massor att lära av denna mångpyssliga dam, snart föreslår jag nog att vi ska scrappa tillsammans nån dag!

Nä, timmen är sen och jag är inte alls klar... så tjingeling för nu! Jag tror dock att det kan komma nåt inlägg under helgens gång:-)

1 kommentar:

Pippin sa...

Kul att du tyckte om kortet! Och det är faktiskt sant att du inspirerar mig väldigt mycket. Och det vore jättekul att pyssla lite tillsammans nån gång. Du är jättevälkommen hem till mig om du vill.
Ha en härlig helg.
Kram
Pippin